Dimecres, 8 de maig de 2024 | Miquelet    cerca       subscriu-te
Calendari: Festes de Tardor > Festes de Sant Miquel > Altres celebracions

Festes de Sant Miquel a Campanet (Mallorca) - durant els quatre dies que duren les celebracions, del 26 al 29 de setembre, la vila es vesteix de color i s'omple d'animació. Amb la festa de les llanternes protagonitzada pels nins del poble i la Fidevada per a tothom a la plaça de Son Puça. Telèfon: 971.51.60.05
Sant Miquel a Sant Pere de Ribes (el Garraf) - festa que se celebra a la plaça del Castell i l'Església Vella durant el cap de setmana més proper a Sant Miquel i que organitza el col·lectiu "Els Xulius" des de 1980. La festa inclou sardanes, concurs de confitures casolanes, una actuació teatral i, en algunes ocasions, visites als edificis més emblemàtics de Sota-Ribes. Telèfon: 93.896.44.49
Festes de Tardor a Lleida (el Segrià) - coincidint amb la celebració de la Fira de Sant Miquel, Lleida celebra les Festes de Tardor, unes festes marcades pel seu caràcter cultural, amb nombroses manifestacions teatrals i musicals.
Mercat Iber de Sant Miquel a Alcanar (el Montsià) - durant aquesta data festiva dedicada al copatró d'Alcanar al municipi s'han vingut organitzant diverses edicions del Mercat Iber amb parades de venedors que ofereixen els seus productes fets artesanalment, i espectacles variats que cada any atrauen a més veïns i participants al voltant dels carrers del nucli antic de la vila, tot just a l'esguard de l'Església Parroquial de "Sant Miquel".
Diada dels Castellers de Vilafranca (l'Alt Penedès) - sant Miquel és el patró dels Castellers de Vilafranca del Penedès i pels volts del 29 de setembre, diada del sant, la colla fa una actuació especial a Vilafranca amb l'acompanyament d'alguna colla convidada. Telèfon: 681.02.73.80