Ecosistema: Proveïdors > Artistes constructors > Figures i materials pel pessebre

Anna Maria Pla - web d'aquesta coneguda ceramista catalana que ven les seves figures de fang (caganers, pessebres, rius i cascades) en diverses Fires de Nadal a Catalunya. Telèfon: 972.75.07.23
Pepa pessebres-Scaramuix - web de la Pepa, que inclou una galeria de figures creades per Scaramuix, que reinterpreten la tradició del Pessebre des d’una mirada actual i desenfadada que desdramatitza el “Misteri” del Naixement, afegint-hi un punt d’humor que les “humanitza”. Tel: 932.108.464 Móvil: 636.822.843 e-mail: Telèfon: 93.210.84.64
Llorenç Pujol - conegut figuraire que treballa a partir de models encarregats a escultors, d'on treu motlles i reprodueix les figures amb una mena de guix dur o amb resina. Les figures tenen una fesomia especial gràcies al tractament de la pintura, molt treballada, amb molts matisos i detalls. Telèfon: 93.352.50.02
Artesania Bertran - des de 1925 en el món del pessebre. Els nostres productes es caracteritzen per la seva fabricació, totalment manual, i per la utilització de materials poc convencionals. Des de fa uns quinze anys, amb l'incorporació de l' última generació Bertran al negoci familiar, a Artesania Bertran hem obert un nou vessant del món de pessebre: la producció de figures de fang. Telèfon: 934.330.749
Alina Antonell -figuraire- - una artista castellarenca que ha mantingut la tradició de creació de figures de pessebre "a palillo". Totes les seves obres són peces úniques. En l'actualitat podem trobar la seva obra en moltes col·leccions de pessebristes de Catalunya, Itàlia, Alemanya, Estats Units, etc Telèfon: 937.144.427
Germans Colomer - germans colomer figuraires de pessebres. Telèfon: 934.41.15.62
Daniel Alcàntara - figures especials per a pessebres sensacionals. Telèfon: 649.19.60.41
Germans Castells - la família Castells s’ha dedicat a la imatgeria religiosa i a l’elaboració de figures de pessebre durant diverses generacions. Telèfon: 934.900.169
Carlos Delgado - viu i treballa a Sant Adrià del Besós on té el seu obrador. El seu estil sol ser el clàssic hebreu de l’escola Talarn. Des de l’any 2000, creà verdaderes caravanes dels Savis Mags amb elefants, cavalls i camells. Es tracta de cavalcades de Reis amb tot luxe de detalls amb la draperia i filigrana, i tracta de donar-los fisonomia oriental.
Josep Traité i Compte - artista del pessebre de primer ordre. Un gran escultor, pintor i pessebrista, un artista de l’escola olotina amb personalitat i estil propis. D'estil realista. Va néixer a Olot el 15 de setembre de 1935, digne fill del pare que fou el seu primer mestre. Telèfon: 972.262.436
Montserrat Ribes Daviu - nascuda a Sabadell, des de l'any 1973 resideix a Castellar del Vallès. Des de l'any 1983 col·labora amb l'empresa ''ELISA'' realitzant col·leccions de figures decoratives de les que se n'exporta una gran part a la Unió Europea, EEUU i Japó. Des de l'any 1985 col.labora realitzant figures de pessebre, per gairebé totes les associacions de pessebristes de Catalunya i Espanya. Telèfon: 937.142.403
Taller d’Ester Font i Laura Baldrich - treballen a dues mans, l'Ester modela les figures i l Laura les pinta. Telèfon: 972.270.535
Carme Carbó Valette - nascuda a Sabadell el 1943, el 1984 comença a modelar figures de fang per als pessebres del seu marit i els seus fills, pessebristes a l’Agrupació de Pessebristes de Sabadell. Aquests sovint necessitaven figures que no es podien trobar habitualment als comerços especialitzats. Telèfon: 937.158 362
El Arte Cristiano - fabricant d'estàtues religioses des de 1880. Tenim una gran varietat de figures i tamanys (des de 60cms fins a tamany natural). Telèfon: 972.260.296
Joan Montero - Amb 30 anys d’experiència en l’escultura, Joan Montero crea peces de gran qualitat i alt nivell artístic. Siguin de tema religiós, profà o ornamental, les escultures són conscientment elaborades per donar-les-hi expressivitat i caràcter. Aquesta característica ha fet que el talent artístic de Joan Montero sigui reconegut en multitud d’àmbits: des de museus, parròquies, confraries, entitats culturals, fins a col·leccions privades. Telèfon: 972.263.394
Pessebres Deulofeu - som un taller d’artesania, especialistes amb el paisatge del pessebre. També estem especialitzats en la realització de qualsevol pessebre o treball paisatgístic per encàrrec o a mida. Tenim taller propi i parades a diferents fires de Sta. Llúcia, algunes com la fira de la Catedral de Barcelona on hi som des de l’any 1929. Telèfon: 93.864.59.83
Artesania Bonet-Il·luminació per al pessebre - artesans Luminotènics des de 1926.Pessebres amb llum i Naixements - Pessebres i Figures; Bombes d'aigua per a fonts, rius, pous i cascades; Gran assortiment en Jocs de Llum per a l'interior i l'exterior, etc Telèfon: 93.441.0520
Emili Solé - escultor d'imatgeria popular i religiosa de gran format i figurista de figures de pessebre, d'etnografia catalana i del seguici popular. Telèfon: 651.45.47.43

Figures del pessebre desaparegudes
Amades i Gelats, Joan / Asociación de pesebristas de Barcelona