Ecosistema: Protagonistes > Música instrumental > Altres formacions

Qui hi ha? - grup de folk psicodèlic que aporta una altra perspectiva de la música celta d'arrel irlandesa, a la qual donen una visió més mediterrània. Telèfon: 617.54.10.61
Musik & Recicle - music que toca instruments fets amb deixalles i objectes quotidians. Taller d'instruments amb materials reciclats, performances, contes musicats i instal·lacions. Telèfon: 636882913
Escampillem - grup de música tradicional del nord dels Països Catalans que des de l'any 1993 és present als escenaris folk més reconeguts de Catalunya, a les festes majors més destacades i a les programacions d’estiu d’un bon grapat de pobles. Ha dut a terme moltes accions divulgatives i de promoció de la música i la dansa tradicional. Una infinitat de cursets i tallers, una acció molt reeixida dins el món universitari, i la creació de l'Aplecfolk de Bescanó i el Festival de Cartellà a Sant Gregori. Telèfon: 972.21.14.02
Solistes de la Costa - grup de música tradicional format per Ferran Martínez (acordió), Toni Oró (clarinet), Michael Weiss (bateria) i Jorge Sarraute (contrabaix). Fundat l'any 1985, el grup fa música en viu. Música autòctona o forana, composta avui o enriquida pel pas del temps. Escrita especialment per a l'ocasió o rescatada de l'oblit. Per ballar. Per escoltar. Per gaudir. Telèfon: 661.465.160
Els Cosins del Sac - una orquestrina de Vilafranca del Penedès dedicada a difondre la música tradicional catalana, formada per instruments tradicionals catalans (el sac de gemecs, el flabiol i el tamborí, la gralla i el fiscorn) i altres (trombó, saxo soprano, bateria i percussions, guitarra clàssica i mandola) que, combinats, confereixen al grup una sonoritat absolutament original i inconfusible. Telèfon: 93.892.21.80-977.69.46.75
Orquestr@Berguedà - neix l’any 2001 amb l'objectiu de destinar els beneficis obtinguts amb les seves actuacions a la regeneració dels indrets afectats pels incendis del 1994, així com a d’altres fins medi-ambientals. Està integrada per més de 15 instrumentistes de corda, la majoria d’ells berguedans. El seu repertori abasta un ampli ventall des de la música barroca fins a la música contemporània, fent especial atenció a compositors catalans. Telèfon: 656.41.46.53
La Fanfara - la Fanfara és la primera formació estable composta d'instruments de banda com clarinets, trompetes, trombons i tuba amb la incorporació de la gralla. Telèfon: 615.95.86.64
Muscat - grup de música tradicional creat l'any 2003. En les nostres actuacions toquem danses d'arreu del món (Catalunya, Grècia, Bulgària, ...) tant de parella com de grup. Intentem que tothom qui vingui pugui ballar i per això ensenyem les danses que el públic no coneix. També fem concerts per tal de gaudir escoltant música popular. Telèfon: 93.697.59.35
Gorramusca - grups musicals, poesia, contes, escola de música tradicional, manual de pandereta. Telèfon: 93.725.74.53
La Fanfara de Torredembarra - la Fanfara és una formació estable amb instruments de vent/percussió i gralles. Formada l'any 1996 a iniciativa dels Grallers de la Torre de Torredembarra. Telèfon: 615.95.86.64
Calaix de Sastre - amenitzem qualsevol tipus d´esdeveniments com ara festes populars, balls d´arrel tradicional, de parella o bé en grup, casaments, etc… amb la millor música festiva, amb molt ritme, animada i totalment ballable pertot arreu on hi hagin ganes de gresca!. Telèfon: 636.24.44.89
Cul de sac - pàgina d'aquest grup de ball folc. Telèfon: 655.25.59.43
Slàinte - grup de folc irlandès i música celta en general. Telèfon: 655.25.59.43
Sol i Serena - apostem per una tercera via a la música tradicional, allunyant-nos de la música d'estètica més folklòrica i de la fusió amb altres estils (jazz, rock...), fent una barreja entre en nostre nord i el nostre sud, aprofitant els matisos i les rareses de la nostra tradició, buscant un camí fresc i personal, mantenint els peus ben arrelats a la terra i el cap als núvols, fent volar la imaginació.
Grup Musical la Vall (Albaida) - banda de música d'Albaida amb gran recorregut tot l'any en les diferents festes. Serietat i qualitat i ganes de treballar. Telèfon: 697223558
Grup Musical de Festa Major - som un grup de ball de festa major i pel jovent. Som 4 músics professionals, amb un bon equip de so i de llums. Telèfon: 672155264
Soul of Samba - grup de Barcelona amb instruments de vent i percusiò, de samba i batuca, pasacarrers, festes majors, festes etc Telèfon: 663751747
Doble Cara - formació amb ampli repertori de ball (pasdoble, vals, cumbia) i tambe de repertori de versions de pop i rock dels 60 fins l'actualitat, tan a nivell nacional com internacional. Disposem d'equip pròpi fins a 8000w i tota l'il·luminació es en en leds, amb efectes, fum... Telèfon: 687363026