Ecosistema: Proveïdors > Organització d'activitats

En Doina - organització d'activitats lúdiques i pegagògiques. Casals, espectacles, crèdis... Serveis per al lleure per a ajuntaments, escoles, associacions de veïns, etc Telèfon: 93.848.40.45
Carmel gestió musical - gestionem la contractació d'artistes i espectacles per a: festes populars, infantils, nits joves, gent gran, etc. Telèfon: 93.774.22.41
Produccions Survivor-La pantomima - empresa de dinamització de l'art, no tant sols d'una manera lúdica si no també educativa mitjançant la interrelació d'activitats que ajudin als joves, infants, mares i pares a descobrir noves facetes d'ells mateixos. Ofereixen tallers, casals d'estiu, parcs de Nadal; jocs gegants, animació, monitoratge; titelles, cucanyes, contacontes; performances, màgia infantil, pallassos... Telèfon: 657.065.302
Tamquam - companyia d'espectacles especialitzada en tota mena de espectacles a mida per ajuntaments i empreses. Especialistes en medievals, animació infantil i teatre musical. Telèfon: 93.237.16.97
Sitjes Music - web d'aquesta agència d'espectacles adreçada a les entitats, empreses i als particulars que programen activitats culturals i lúdiques. Telèfon: 696.051.613
Saraus - assessorament i organització de tot tipus de saraus: festes majors, espectacles infantils, esdeveniments particulars, entre d'altres. Telèfon: 637.87.57.35
Prodille Espectacles - agència de espectacles amb tot tipus de serveis, caterings multitudinaris de producció propia, àpats populars, celebracions, cuina casolana i tot per a l'espectacle: Artistes, Concerts, Orquestres, Parcs Infantils, Trens Turistics, Sonoritzacio i Il·luminació, Logistica, Varietats, etc Telèfon: 973.24.70.35
culTOURa: Apropa les diades catalanes al món angloparlant - l’objectiu de culTOURa és fer arribar les tradicions i festes catalanes a gent angloparlant per tal de motivar un turisme més cultural i divertit. A la vegada, culTOURa vol promocionar Catalunya com un país amb identitat i costums únics i propis. Cada tour incorpora una visita a un festival o un esdeveniment tradicional català. Els tours tenen les següents categories: Castells, Foc i Diables, Dracs i Gegants, Música i Dansa, i Enrere en el Temps. Cada tour també inclou la visita a una destinació pròxima al lloc on tçé lloc l'esdeveniment. Telèfon: 93.473.17.31
Barcelona Animació - empresa productors d'esdeveniments creatius. Inclou una guia de solucions per a esdeveniments d'empreses, casaments, Festes Majors, etc Telèfon: 93.321.69.95
Festamatic - empresa dedicada a la temetització de festes privades. Decorem, gestionem i animem la teva festa. Telèfon: 639.27.41.36
Mira Produccions - organització de festes i esdeveniments de gran i petit format per a empreses, associacions. etc... Som una empresa molt creativa i donem solucions integrals per projectes festius i per tot tipus d'objectius. Telèfon: 93.513.12.80
Empremta produccions - servei integral en la producció i comunicació de tot tipus d’actes per associacions, ajuntaments, empreses: actes inaugurals, festes majors, festivals, concerts... Reinventen i donen un gir a la vostra festa. Telèfon: 937.358.908
Ecoludic - recursos lúdics per a la sostenibilitat. Ecologia, sostenibilitat, tallers , espectacles, events temàtics, tots amb caire mediambiental. Conscienciació ecològica i festiva. Telèfon: 93.731.77.11
Experts en Actes, S.L. - organització de tot tipus d'actes per a Ajuntaments, empreses, hotels, particulars, festes, etc. Orquestres, shows, teatre, animacions i tot el que demaneu per a una festa com cal. Telèfon: 648.54.38.14
Escenaviva - empresa dedicada a la creació, foment, difusió i venda d'espectacles Telèfon: 93.3810612
Jocs Air - empresa de Barcelona dedicada al món de l'oci infantil: lloguer i venda de inflables, festes d'escuma, confetti, neu artificial, so i iluminació, etc Telèfon: 670272240
Anigami Concerts, xerrades, documentals, tallers, butifarrades, campionats, o senzillament trobar-nos per fer-la petar. Anigami ha estat desenvolupant activitats i muntatges per Osona i Catalunya i algunes en altres països. Telèfon: 93 744 72 95
Aktes Teatre - companyia d'espectacles i producció d'events de petit i mitjà format (mostres, festivals, campanyes, etc) Telèfon: 658629686
Orobitg Espectacles - pot oferir-te tots els grups de música, orquestres, artistes, teatre, varietats i animació que millor s'escaiguin dins la vostra programació, també porten manegament d' artistes per agencies de contractació. Telèfon: 973531301
Multiserveis Boulevard9 - agència d’organització d'esdeveniments. Gestionem la contractació d'artistes i espectacles per a: festes populars, infantils, nits joves, gent gran, etc. Oferim tallers, casals d'estiu, parcs de Nadal; jocs gegants, inflables, animació, monitoratge; titelles, cucanyes, contacontes; performances, màgia infantil, pallassos... Fem espectacles a mida. Telèfon: 977.64.58.32
Lleurem - empresa de serveis a l'entorn de la cultura tradicional: Jocs tradicionals, Venda de llibres de cultura tradicional, Grups de música tradicional, Caminades culturals, suport en l\'organització de fires i festes... Telèfon: 652963198
Activijoc - està format per un equip de professionals dedicats al lleure infantil. Des de fa més de 10 anys, la nostra principal tasca ha estat entretenir a nens i famílies amb activitats divertides i originals. Contractació i lloguer de tot tipus d’activitats infantils i familiars. Jocs gegants, tallers infantils, activitats , ludoteca, inflables, animacions,… Telèfon: 937154844
Show Factory - neix l’any 2.000 de la mà d’en Jordi Masclans i l’Anna Lajarín, amb l’objectiu de crear, produir, distribuir i gestionar espectacles i activitats lúdiques de qualitat. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a dissenyar i planificar la festa que ens demanes. Telèfon: 937154844
Pintacares - Maquillatge infantil de fantasia - un equip de maquilladores formades i experimentades en el maquillatge infantil, s’encarreguen de dirigir l’activitat i endinsar als participants en el mon màgic de la fantasia. Disposem d’un catàleg de maquillatges molt complert i en constant ampliació, animals, fades, princeses, super-herois, monstres, etc…, i seguim les tendències en quant a les preferències dels més petits. Telèfon: 937154844
El Cabàs - organització d'activitats infantils personalitzades a gran escala. Bombolles de sabó gegants, tallers infantils. Patge reial i Cagatió. Telèfon: 610947605
Top Guay - un col.lectiu d'artistes de reconeguda experiència i socis d'una cooperativa que s´ofereix en els serveis adreçats al món del lleure, l'educació i la cultura. La vocació ens convida a intervenir en projectes de recolzament terapèutic i d'integració social a través del clown i el circ. Telèfon: 937601430