NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Dissabte, 27 d'abril de 2024 | Montserrat | Dia de les relacions Sol-Terra    cerca       subscriu-te   
Calendari: Festes de Primavera > Altres festes de maig > Mostres, concursos i exposicions de flors



 



il·lustració de la notícia
 Exposició Nacional de Roses
Sant Feliu de Llobregat (el Baix Llobregat)
Cada segon cap de setmana de maig i emmarcada dins les Festes de Primavera, la Ciutat de les Roses, nom amb què es coneix a Sant Feliu de Llobregat, celebra una magnífica jornada floral que cada any congrega als millors professionals i afeccionats a les roses i els rosers.


Concurs de roses i Mercat de la Planta i la flor a El Vendrell (el Baix Penedès) - concurs de Roses del Vendrell al Centre cívic L'Estació, Mercat de la planta i la flor del Vendrell a la Rambla, Mostra de guarniment de balcons del Vendrell i Mostra de jardins a la Rambla. Al segon cap de setmana de maig.
Girona, temps de flors - una delícia perfumada i visual on els professionals de vivers, escoles de jardineria o floristeries i també pintors i artistes varis redecoren amb motius florals el barri antic de la ciutat de Girona.
Vilassar, un mar de flors, IIa. Mostra de Flor i Planta al carrer - mostra que té per protagonista a la flor ornamental, un dels principals sectors productius de Vilassar de Mar. Inclou un programa d´activitats culturals, de lleure, de promoció comercial i difusió de la flor.
Andoflora, fira de la planta i de la flor - amb tot un seguit d'activitats a l'entorn d'aquest fantàstic món de la planta i de la flor. Durant aquests dies, a la carpa situada al càmping de Santa Caterina, hi ha estands de venda de flors, plantes i altres complements, exposicions monogràfiques, tallers de composició floral, tallers infantils, concursos i moltes activitats per a tothom.
Concurs de flors silvestres a Gironella (el Berguedà) - es fa els darrers dies de maig, principis de juny. Telèfon: 93.825.00.33
Concurs de fruits del camp, flors i plantes ornamentals a Platja d'Aro (el Baix Empordà) - en el marc de la festa de Sant Isidre Llaurador, s'exposen al Castell de Benedormiens. Organitzada per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro i la Parròquia de Castell d’Aro amb la col·laboració de la Diputació de Girona. Es reparteixen premis en les diverses seccions, categories i modalitats. El concurs obert a tothom i es divideix en dos grans grups. El primer és el de Fruits del Camp, que es divideix internament en diverses modalitats: Panera Popular Tradicional, Paneres Qualificades, Panera Votiva, Conjunt de Fruits, Millor Fruit, Treball Artístic amb Fruits i Composició Artística. El segon gran grup és el de Flors, Plantes i Conjunts Ornamentals, que inclou les modalitats de Rams, Testos, Conjunts, Arrels, Elements Decoratius Penjats o Plantes Penjades i Premi de Reconeixement. Telèfon: 972.817.284
Exposició i Concurs de Flors a Santa Coloma de Farners (la Selva) - iniciat l'any 1953 per celebrar les festes del Mil·lenari, compta amb instal·lacions florals a les Mesures de la Plaça Farners, a les escales i voltants de l’Església Parroquial i a diferents zones de la ciutat. A la capella dels Dolors de l’Església Parroquial hi ha muntada la mostra i concurs de flors.
Mostra d'orquídies i espais florits a Arenys de Mar (el Maresme) - a Arenys de Mar, fa anys que es cultiva amb gran afició la sabateta d'Arenys, que és com es coneix aquí l'orquidia Paphiopedilum insigne. El fet està tan extès i és tan singular que l'Associació Catalana d'Amics de les Orquídies en vol fer un cens.
Exposició de roses a Falset (el Priorat) - organitzada pel Centre d'Estudis Falsetans cada any a finals de maig des del 1969.

Enviar articleEnviar enllaç




Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org