Ecosistema: Protagonistes > Colles, comissions, confraries > Col·lectius organitzadors

Centre Cultural Can Lleonart - una de les masies més antigues de la vila i des de les que s'organitza, entre d'altres activitats, la festa major d'Alella. Telèfon: 93.540.40.24
Repicatruges - col·lectiu d'Argentona que organitza, entre altres activitats, la Garrinada, una festa jove i popular dins els actes de la festa major dedicada a Sant Domingo.
Casal de Calaf - web d'aquesta entitat dedicada a promoure la cultura del municipi de Calaf.
The Oratam Company - companyia de Festes de Mataró (Barcelona). Telèfon: 937575262
Colla dels Blancs de Granollers - web de la colla dels blancs de Granollers que s'encarrega (juntament amb la Colla dels Blaus i la comissió de festes) d'organitzar actes per a la Festa Major de Granollers
Associació Cercavila de l'Imaginari de Vilanova i La Geltrú - associació que organitza des de l'any 1999 la Cercavila de l'Imaginari de VNG, el dia 6 d'agost, en el marc de la Festa Major de Vilanova. La cercavila conté 7 balls infantils de nova creació basats en llegendes de la comarca. Telèfon: 679.11.04.31
The Voltors - associació juvenil lúdica-cultural de la Bisbal d'Empordà. Organitzem festes, actes i esdeveniments a la població i rodalies. Telèfon: 660.44.16.17
Comissió de festes de Collsuspina (Osona) - web de la comissió organitzadora de la Festa Major, actes populars, actes culturals... Telèfon: 93.830.03.76
Comissió Barraques de Palamós - bloc on es volen promocionar les Barrques d´arreu dels PPCC, i especialment les de Palamós.
La Bauma dels Encantats -es tracta d'una de les societats festives més antigues de la ciutat de Berga. Fundada a mitjan segle XIX, va reviscolar als anys vuitanta del segle XX. Ara viu la seva tercera etapa d'existència. Va ser l'encarregada de recuperar el Carnestoltes de Berga i de portar a peu, entre Solsona i Berga, els seus propis gegants, el Penina i la Gosolana. Telèfon: 93.462.09.40
Promotora de Festes Locals de Sant Cugat del Vallès Entitat que promou les festes i els elements de Cultura Popular de Sant Cugat del Vallès
La Casa del Sol Naixent - entitat Cultural i recreativa de la ciutat de Tremp que participa en l'organització de diferents festes i activitats culturals i socials tan per infants com per tota la població. Telèfon: 652467264