Calendari: Festes de Primavera > Festivals > Festivals de titelles

Fira de Teatre de Titelles
Lleida (el Segrià)
Teatres, biblioteques, places i carrers de Lleida es converteixen, cada any el primer cap de setmana de maig, en escenaris per on desfilen titelles, putxinel·lis i marionetes d’arreu del món. S'hi celebra la Fira de Titelles de Lleida, un esdeveniment que converteix la ciutat en capital mundial d'aquests personatges.

Fira de Titellaires Romà Martí - En homenatge a Romà Martí, titellaire calderí, cada any es reuneixen a la vila companyies de titelles d'arreu del món. Durant tres dies, els carrers i les places de Caldes de Montbui s'omplen d'espectacles de petit i de gran format, per a adults i per a infants, tradicionals i transgressors... Telèfon: 93.865.56.56
Festival Internacional de Titelles de Gavà (Baix Llobregat) - web oficial d'aquest festival que organitza l'Ajuntament de Gavà des de l'any 1991 al voltant de la segona setmana del mes de maig i que porta als carrers, parcs i teatres de Gavà a artistes i grups de titelles tot el món.
Festival de Titelles de Can Sant Joan a Montcada i Reixac (Vallès Occidental) - festival que organitza a mitjans d'abril el grup juvenil la Traka amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montcada. Amb activitats paral·leles, com una xocolatada o un taller de titelles perquè els nens aprenguin a fabricar els seus propis titelles.
Mostra de Titelles de Mollet (el Vallès Oriental) - nascuda l'any 2007, i organitzada per l’Ajuntament i la companyia molletana Galiot Teatre, compta amb la participació de vuit companyies titellaires, una exposició sobre el món dels titelles, tallers infantils i una fira amb paradetes de titelles i joguines artesanes.

El teatre de titelles a Catalunya
Martín, Josep A. / Publicacions de l'Abadia de Montserrat