Calendari: Festes de Tardor > Festivals > Festivals de titelles

Mostra Internacional de Titelles
Diferents poblacions de la Vall d'Albaida
Durant una setmana, diverses poblacions de la comarca de la Vall d'Albaida, al País Valencià, viuen les històries explicades per titelles, putxinel·lis i marionetes en el marc d'un certamen de referència que cada any reuneix al bo i millor en l’art de la manipulació d’aquests petits éssers moguts per fils i del teatre d’animació en general.

Guant
Diferents poblacions de l'Alt Camp
El Guant, Festival Internacional de Titelles de Valls, és un festival itinerant que pretén crear un espai de referència en aquest sector en el marc dels Països Catalans, tant pels titellaires com pel públic en general.

La Titellada
Nou Barris, Aj. Barcelona (el Barcelonès)
La Mostra de Titelles de Les Roquetes és un festival jove, nascut l'any 2006, que té per objectiu obrir la porta als nens i nenes del barri de Roquetes de Barcelona a un tipus d'oci més creatiu i participatiu de la mà d'un dels àmbits de la cultura popular i tradicional: els titelles.

Mostra Internacional de Titelles de la Vall d’Albaida - impulsat i organitzat per la companyia local Bambalina Titelles i amb el patrocini d'Institucions i entitats privades, aquest festival ha acomplert amb escreix un dels seus objectius fundacionals: portar activitats culturals a tots els pobles d’aquesta comarca del País Valencià. Telèfon: 96.391.13.73
Festitíteres a Alacant (Alacantí) - festival amb un programa especialitzat en Teatre de Titelles, que s'inicia a partir de l'any 1984, i es converteix en internacional a partir de l'any 1988. Compta amb la col·laboració i patrocini de diferents entitats públiques i privades, però n'és l'Ajuntament l'organitzador de totes les edicions. Finals de novembre-principis de desembre. Telèfon: 965.14.71.60
Festival de Titelles Firobi a Vilassar de Mar (el Maresme) - festival de Titelles de tres dies de durada a principis d'octubre. Un cap de setmana envoltat de la màgia dels titelles i els putxinel·lis per als més petits però també pels adults. Amb actuacions dels titellaires pels carrers de la vila i tallers oberts a tothom.
CallTitellesdetenes. Festival de Titelles de Calldetenes - festival que programa cada diumenge, des de mitjans d'octubre fins a mitjans de novembre, una actuació de titelles. Organitzat per l'ajuntament, l'Escamot de Diables i Joguines Cal Palmarola. Telèfon: 93 886 31 05
La Titellada - mostra de titelles del barri de Roquetes a Barcelona organitzada per l’Associació Titellaire de Roquetes. Durant sis dies fem activitats i espectacles relacionats amb el món dels titelles. Hi participen importants companyies de Catalunya. Telèfon: 93.359.87.21

Titelles i ombres xineses
Amades i Gelats, Joan / La Neotípia