Calendari: Festes d'Estiu > Festes de Sant Pere > Festes de carrer

Festes del Carrer de Sant Pere de Vic (Osona) - el cap de setmana més proper a Sant Pere, amb cercavila amb els gegants del carrer de la Riera, el Trasllat de la barca de Sant Pere davant la Plaça de l'Hospital, concurs de guarnit de façanes amb flors, activitats pels més menuts, etc
Festa Major de Camp d'en Grassot, Barcelona (el Barcelonès) - festa major en aquest barri de Barcelona que es troba dins del districte de Gràcia. S'hi celebra la revetlla de Sant Pere i inclou una actuació castellera.
Festa de Sant Pere a Dénia (la Marina Alta) - la devoció a Sant Pere a Dénia és antiga, compartida amb sant Elm i la Mare de Déu dels Desamparats, i data del segle XVII, quan un mariner troba la imatge del sant a la barca després d'embarrancar durant una tempesta. La festa entrà en decadència al segle XX, substituïda per la dels Desamparats, i avui només es celebra una festa al carrer de Sant Pere, al barri de Baix la Mar i a l'ermita de Sant Pere del barri de la Pedrera, que guarneix els seus carrers per a la celebració de revetles, cucanyes, processó, mascletades...