Calendari: Festes d'Hivern > Festes de Sant Julià > Festes majors d'hivern

Festes de Sant Julià
Campos (Migjorn)
Immediatament després de l’arribada dels Reis d’Orient, Campos celebra la seva festa major d'hivern dedicada als patrons del poble, amb les tradicionals Completes i els foguerons de la revetlla i la sortida dels Cossiers, gegants i el Freu del dia 9.

Festa major d'hivern a Argentona (el Maresme) - traslladada al cap de setmana següent. Dissabte al matí, ofici solemne a l'església de Sant Julià, amb veneració de la relíquia, cant dels goigs i al sortir, sardanes. A la tarda i nit, Concert i Ball de Festa Major amb música d'orquestra i Trobada de Ceptrots, organitzada pels Diables d'Argentona. L'endemà al matí cercavila de gegants i capgrossos i Ball de diables. Activitats culturals al Museu del Càntir (exposicions, xerrades, etc). Alguns anys la festa s'encavalca amb els Tres Tombs amb concurs d’engalanar carrosses. Telèfon: 93.797.49.00
Festa major d’hivern de Verges (el Baix Empordà) - festa major de Sant Julià i Santa Basilissa on destaquen la cantada de la coral i la cercavila amb gegants i cap-grossos. Telèfon: 972.780.007
Festa major d’hivern a l'Arboç (el Baix Penedés) - diumenge després del dia 7 de gener. Destaca per l’actuació de l’esbart amb els dimonis amb el Ball de Sant Julià (dialogat). Telèfon: 977.670.083
Festa Major d'hivern de Llers (l'Alt Empordà) - amb motiu de la festivitat de Sant Julià i Santa Basilissa, patrons locals. Partits de futbol, Missa solemne en honor dels patrons amb l'acompanyament dels Cantaires de Llers, sardanes, concert i ball i altres activitats.

Comèdia de sant Julià i santa Basilissa
Collell, Narcís / Diputació de Girona