Calendari: Festes d'Hivern > Festes de Sant Antoni > Altres celebracions

Festes de Sant Antoni
Capdepera (Llevant)
Capdepera celebra durant tres dies una gran festa popular per celebrar Sant Antoni. D'entre tots els actes que tenen lloc aquests dies en destaquen la picarolada, el cant de la codolada i la rompuda de la creu de murta, que protagonitzen la divertida parella de dimonis local i la incansable banda de música que els acompanya.

Festa de Sant Antoni
La Mata (els Ports)
La Mata celebra Sant Antoni durant quatre dies al voltant de la tradicional foguera. Amb les diableres fent de les seves, una matança del porc, la caça del gall, la "trança" i certes permissivitats infantils, com fumar pataquera.

Son Carrió, Aj. Sant Llorenç des Cardassar
Les festes de Son Carrió, un llogarret de Sant Llorenç de Cardassar, es singularitzen per la presència d'una gran diversitat de dimonis i per un model de celebració basat en una cercavila durant la qual l'estol de dimonis va a felicitar tots els Antonis i Antònies del poble.

Tirà de caramels a Enguera (Canal de Navarrés) - llançament de tones de caramels i repartiment de joguines per part dels membres de les tres famílies d'abanderats en el marc de les festes de Sant Antoni. Durant aquesta festa també s'encén una foguera.
Davallada d'U Pi a Pollença (Mallorca) - per Sant Antoni, els pollencins van a cercar un Pi, el porten en processó i el planten al bell mig de la plaça per fer-hi tot tipus d´activitats festives i esportives al seu voltant
Festa de Sant Antoni o dels caçadors a l'Argentera (el Baix Camp) - cacera durant el dia, per la nit sopar popular amb romesco i carn a la brasa. Dissabte pròxim al dia 17. Telèfon: 977.834.070
Festa de Sant Antoni Abat a Bót (la Terra Alta) - Festa de l'Oli. S'organitza el concurs d'allioli, dinar popular, subhasta de llenya i ofrena de pastes típiques. Els diners recaptats a la subhasta es donen a la Parròquia. Telèfon: 977.428.077

La festa de Sant Antoni al Matarranya
Palomar i Abadia, Salvador / Carrutxa