NOTICIES

NOTICIES
Catalunya
País Valencià
Illes Balears
Franja de Ponent
Catalunya Nord

CALENDARI

CALENDARI
Festes Hivern
Festes Primavera
Festes Estiu
Festes Tardor
Festes Tot l'any

ECOSISTEMA

ECOSISTEMA
Protagonistes
Proveïdors
Institucions
Cultura popular
Autors

MEDIATECA

MEDIATECA
Llibres
Audio / CD
Vídeo / DVD
Articles
Revistes

ALTRES CULTURES

ALTRES CULTURES
Festes del món
Etnografia Comparada
Nouvingudes
Webs temàtics

PROPOSTES

PROPOSTES
Monogràfics
Exposicions
Recerques

PARTICIPAR

PARTICIPA
Afegir un enllaç
Afegir una festa
Fer una donació
Subscripció

FESTES.ORG

FESTES.ORG
Què és
Qui som
Publicitat
Contacte
Español/English
Divendres, 29 de març de 2024 | Segon    cerca       subscriu-te   
Calendari: Festes de Tardor > Festes de La Puríssima > Fires


il·lustració de la notícia
 Fira de la Puríssima
Sant Boi de Llobregat (el Baix Llobregat)
La Fira de la Puríssima és una de les fires més concorregudes de les comarques barcelonines i quasi bé una festa major a Sant Boi de Llobregat. S'estructura al voltant de dues activitats agrícoles: una fira de planter i una mostra de construccions artístiques fetes amb els fruits de la terra pels pagesos locals.


il·lustració de la notícia
 Fira de la Puríssima
Gironella (el Berguedà)
Un concorregut Concurs de Pessebres, una escudella de blat de moro escairat, amb recepta secreta i pròpia del poble i una fira d'artesans són alguns dels ingredients d'aquesta fira que se celebra el matí del dia de la Puríssima i que anuncia la proximitat de les festes nadalenques.


Festa i Fira de la Puríssima a Camprodon (Ripollès) - amb ball i elecció de la Pubilla de la Vall de Camprodon. Antigament, fira de bestiar, en record de la qual se sol organitzar una exposició de material agrícola.
Fira de Mostres d'Amposta (Montsià) - fira ramadera i de maquinaria agrícola amb gran tradició que rep una mitjana anual d'unes 60.000 persones. Durant aquesta fira es fan xerrades sobre temes relacionats amb l’agricultura i la ramaderia, exhibicions de doma vaquera i trial, concurs de paella i tasts populars de productes de la zona, entre d’altres activitats. Telèfon: 977.701.739
Mercat de Nadal a Olot (Garrotxa) - fira on s’exposen productes nadalencs, pessebrisme, artesania i gastronomia. També es faran visites guiades per la zona volcànica, concursos i balls.
Fira de la Puríssima a Sarral (Conca de Barberà) - des de 1981 es reparteix a tots els assistents l'esmorzar del firal: panet, llonganissa i vi. Exposició i venda de maquinària agrícola, de ceps, d'ametllers i d'altres arbres fruiters. Se celebra des del s. XVI.
Fires d'artesania Durant aquestes dates també hi ha fires d’artesania a Porqueres (el Pla de l’Estany) i Tàrrega (l’Urgell).
Fira de l'Arbre i el Pessebre a Salàs de Pallars (el Pallars Jussà) - A la Plaça del Mercat, al matí, hi trobareu tota mena de parades de productes nadalencs, artesania, torrons, cava, vi, plantes, arbres, etc. pels volts del 6 de desembre. Telèfon: 973.67.60.03

Enviar articleEnviar enllaç



50 anys de la Fira de la Puríssima
Diversos autors, / Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Patronat de la Fira de la Puríssima
Publicació elaborada amb motiu del 50è aniversari de la celebració de la ...


Festes.org Associació Cultural Rebombori Digital Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura Botarga Produccions S.L
peu
A Internet des del 03-1999 versió 4.2 estrenada el 02-2011
Estem en construcció permanent - Actualitzacions RSS RSS
Llicència de Creative Commons
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 4.0 Internacional de Creative Commons
Crèdits del web · Avís legal · Política de privadesa · Ús de galetes · Contacte
© 1999-2024 festes.org